Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ο Δήμος Κατερίνης στο European Big Data Value Forum

  • Το έργο ETAPAS Project στο επίκεντρο

Στο European Big Data Value Forum 2022, συμμετείχε χτες ο Δήμος Κατερίνης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος ETAPAS, που εισάγει επαναστατικές τεχνολογίες στη δημόσια διοίκηση, η ομιλήτρια – ανάδοχος του έργου, Ευγενία Τελμετίδου εκπροσώπησε τον Δήμο Κατερίνης και παρουσίασε με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση, τη συνεδρία “Enabling Trustworthy AI in the Public Sector for the benefit of citizens”.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε η δυνατότητα να διαδοθεί το έργο ETAPAS Project (Horizon 2020) από τον εταίρο Δήμο Κατερίνης (MUKA) επιτυγχάνοντας παράλληλα νέες συνεργασίες με επίκεντρο ευρωπαϊκά προγράμματα.
«Συμμετέχουμε σε δυναμικές συνεργασίες και μέσα από την εξωστρέφεια επιχειρούμε τη μεταφορά καινοτομίας και τεχνογνωσίας, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε διάφορους τομείς» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βαϊνάς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έργο υλοποιείται από το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης του Δήμου Κατερίνης με Προϊσταμένη την Κατερίνα Πόδα.

    Back to top
    Μετάβαση στο περιεχόμενο