Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Προληπτικός καθαρισμός φρεατίων στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου

Με στόχο τη διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και την προστασία των επιχειρήσεων στο κέντρο, η αντιδημαρχία Καθαριότητας ξεκίνησε προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των φρεατίων ομβρίων στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.

Από το πρωί της Τετάρτης (2/11) συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ελέγχουν τα φρεάτια και όπου απαιτείται απομακρύνουν λάσπη, φύλλα, αποτσίγαρα και μικροαντικείμενα τα οποία συνιστούν μια συμπαγή μάζα μέσα στα φρεάτια που δεν επιτρέπουν την ομαλή διοχέτευση των νερών μετά από δυνατές βροχοπτώσεις. Οι εργασίες καθαρισμού, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο κέντρο της πόλης την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Στόχος της αντιδημαρχίας Καθαριότητας είναι να λειτουργεί προληπτικά, να παρεμβαίνει εγκαίρως για τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και να προστατεύει το περιβάλλον. Ο καθαρισμός των φρεατίων στο δίκτυο πεζοδρόμων της Μεγάλου Αλεξάνδρου, εντάσσεται στον προγραμματισμό παρεμβάσεων ενόψει του χειμώνα και στην προστασία από τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο