Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ασφαλτόστρωση οδών στην περιοχή του Γηροκομείου

  • Το έργο «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας» υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Στο έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας», εντάσσονται οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή του Γηροκομείου (Σβορώνος). Οι εργασίες σε αυτό το στάδιο αφορούν τη διεύρυνση της ασφαλτικής στρώσης στο υφιστάμενο πλάτος  της οδού, τη νέα ασφαλτική στρώση  και τη διαγράμμισή της. Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 399.000 ευρώ, υλοποιείται βάσει μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ενώ χρηματοδοτείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών  της Π.Κ.Μ.).

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους: Τεχνικών Έργων Δημήτρη Μορφακίδη, Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιάννη Συμεωνίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Σβορώνου Χρήστο Κωνσταντινίδη, υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησαν σήμερα επιτόπια αυτοψία και ενημερώθηκαν για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Ευχαριστώ την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, για την εποικοδομητική μας συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να συνδράμει η Περιφέρεια στην υλοποίηση του έργου. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα της πόλης και των κοινοτήτων μας. Αναβαθμίζουμε σταδιακά όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι δρόμοι μας γίνονται ασφαλείς για όλους».

Όπως σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους τρεις
Δήμους μας χρηματοδοτώντας έργα προς όφελος όλων των πολιτών της Πιερίας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης – υφιστάμενης μελέτης του Δήμου υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και θα ακολουθήσουν εργασίες σε τρεις ακόμη θέσεις.  Πιο συγκεκριμένα α) περιοχή Αγίου Γεωργίου στον Κορινό β) αντολικά αερογέφυρας περιοχή Φ100 και γ) ανατολικά αερογέφυρας «Βιοζωκάτ» (στην περιοχή Μοσχέϊκα).

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο