Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Ζωή είναι Γυναίκα

  • Την έκθεση συνδιοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δ. Κατερίνης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ”

Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής από τη ζωγράφο Κυριακή Γρηγοριάδου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουλίου και ώρα 20.30μ.μ. στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

     Την εκδήλωση θα ντύσουν όμορφες μελωδίες και πολλές εκπλήξεις.

Το 2019 η Κυριακή Γρηγοριάδου αγκάλιασε με τα έργα της τα παιδιά του κόσμου και φέτος αγκαλιάζει τις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να στηρίξουμε και αυτήν την προσπάθεια. Σας περιμένουμε όλους εκεί να αποδείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε!

     Η Κυριακή Γρηγοριάδου γεννήθηκε το 1968 στο Νέο Κεραμίδι του Νομού Πιερίας, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Για περισσότερα από 25 χρόνια, ασχολείται με τη ζωγραφική. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δίπλα σε δύο καταξιωμένους εικαστικούς της Πιερίας, τον Αθανάσιο Κούζογλου και τον Αθανάσιο Σταθακόπουλο. Έχει ασχοληθεί με πολλά θέματα ζωγραφικής, αλλά την κέρδισαν τα τελευταία χρόνια οι προσωπογραφίες.

     Το 2019 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αστική Σχολή της Κατερίνης, σε συνεργασία με την «Κιβωτό του Κόσμου». Το θέμα της ήταν «Τα παιδιά του Κόσμου», και ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός αφού τα χρήματα των πωλήσεων δόθηκαν για τις ανάγκες των παιδιών της οργάνωσης. Το 2020 άρχισε να προετοιμάζεται για τη έκθεση « Η Ζωή είναι Γυναίκα», όπου θα εκθέσει προσωπογραφίες υπέροχων γυναικών του τόπου της Πιερίας, που θα τις αποκαλεί «Μούσες». Πρόθεση της είναι να δείξει την κουλτούρα, τη διαφορετικότητα αλλά και την ομορφιά των γυναικών του τόπου της.

Έχει εργαστεί δίπλα στον Αθανάσιο Κούζογλου, για περισσότερα από 20 χρόνια, φτιάχνοντας ψηφιδωτά και διακοσμητικά. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο