Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η κοπή της πίτας διοίκησης & παραγωγών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο  Κατερίνης

  • Εορταστικό κλίμα & ευχές για το 2022

Σε μία όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία και με αναφορές στον προγραμματισμό και τις προκλήσεις του 2022, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας της Διοίκησης και των παραγωγών του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 fm.
Ειδικότερα, την πίτα έκοψαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Νταντάμης και η πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Κατερίνης, Στεργιανή Χαρισσοπούλου. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΕΕΚ Γιώργος Κυριακίδης, ο Aντιπρόεδρος της επιχείρησης Γεώργιος Τσαχουρίδης και το μέλος του Δ.Σ. – δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μακρίδης.


Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους εργαζομένους ο κος Νταντάμης: «Σας προτρέπω να εξακολουθήσετε αυτή την αμφίδρομη σχέση που αποτελεσματικά έχετε καλλιεργήσει με την κοινωνία της Κατερίνης. Να συνεχίσετε να προσφέρετε το ποιοτικό αυτό έργο, μέσα από ένα ανοικτό ραδιόφωνο και με αίσθημα ευθύνης στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό του τόπου».
Από την πλευρά της η κα Χαρισσοπούλου σημείωσε: «Εύχομαι από καρδιάς υγεία και αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό του ραδιοφώνου μας, για την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία. Όλους τους παραγωγούς που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τους ακροατές μας […]».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συμβολικό δώρο δόθηκε στον τυχερό εργαζόμενο που κληρώθηκε από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο