Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Εργασίες συντήρησης – επισκευών στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας 

Όλες τις απαιτούμενες συντηρήσεις – επισκευές στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης, για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων στήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας συνεχίζουν και στη διάρκεια της σχολικής περιόδου, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων.

Το πρόγραμμα κατά την τρέχουσα περίοδο επικεντρώνεται στην εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων επισκευής και συντήρησης οικοδομικού χαρακτήρα κ.α. Στο πλαίσιο αυτό, στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας έγινε παρέμβαση για την επιδιόρθωση στο υπόστεγο του σχολείου,το οποίο είχε υποστεί φθορές.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Με ουσιαστικές παρεμβάσεις και σε εποικοδομητική συνεργασία με την Σχολική Κοινότητα επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές μας, τις απαιτούμενες υποδομές για μία ασφαλή καθημερινότητα στους χώρους των σχολείων».

Τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια συντονίζει ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, ο οποίος επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Εργαζόμαστε μεθοδικά με στόχο να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Στην προκειμένη περίπτωση σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Σχολείου  Κώστα Πολυχρόνη προχωρήσαμε στην ικανοποίηση του αιτήματος της σχολικής κοινότητας, για την έγκαιρη επισκευή στο υπόστεγο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σχετικές εργασίες συνεχίζονται στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο