Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού στην πλατεία Ελευθερίας & στην κοινότητα των Ρομά

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα των προληπτικών εμβολιασμών κατά της COVID-19, από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ σε Κοινότητες του Δήμου, καθώς και στην πόλη της Κατερίνης.
Ολοένα και περισσότεροι είναι οι συνδημότες μας, που προσέρχονται για εμβολιασμό στην Κινητή Μονάδα, σε μια κοινή προσπάθεια της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και του Δήμου Κατερίνης, για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Σήμερα Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου, Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 3ης ΥΠΕ προχώρησε σε εμβολιασμούς στην πλατεία Ελευθερίας.


Επιπλέον, με στόχο την προστασία ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού και της δημόσιας υγείας, Κινητή Μονάδα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, σε συνεργασία με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε εμβολιασμούς κατά της Covid-19 σε Ρομά της Κατερίνης, στον καταυλισμό της περιοχής του Πέλεκα.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για εμβολιασμό ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης της Κοινότητας των Ρομά Κατερίνης, καταγράφεται ως ένα από τα υψηλότερα σε όλη τη χωρά.
Παρόντες στους εμβολιασμούς ο Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Κωνσταντίνος Χρίστογλου, η Συντονίστρια του Παραρτήματος, Κατερίνα Σαμαλή κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στους εμβολιασμούς συμβάλλει το Κέντρο υγείας Κατερίνης, με το ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό, καθώς και με τις επισκέπτριες υγείας.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο