Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αικατερίνεια: Θερμό χειροκρότημα για τους «Παίδες εν Μώ» στον Κορινό

  • Θετική ανταπόκριση για τη θεατρική παράσταση «Ο κατοικίδιος δράκος – Τα γενέθλια της Θεανώς»

Μετά την Κατερίνη ήταν η σειρά του Κορινού, να υποδεχτεί με θερμό χειροκρότημα την – βασισμένη στο πρώτο παραμύθι της σειράς «ο Κατοικίδιος δράκος – Ο Υπερίων και η Θεανώ» της Τίνας Ιωαννίδου – παράσταση της θεατρικής  ομάδα «Παίδες εν Μώ». Η θεατρική παράσταση δόθηκε με επιτυχία και θετική ανταπόκριση, το πρωί της Κυριακής 05/12, στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας.

Το έργο ενθουσίασε τους μικρούς φίλους των Αικατερινείων και τους…ταξίδεψε στο φαράγγι των εκπλήξεων, των ονείρων και της πραγματικότητας με τη μάγισσα Θεανώ και όλους τους πρωταγωνιστές.

Παρόντες στην εκδήλωση: ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιώργος Τσιαλός, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κορινού Γιάννης Μορθανάσης, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Χρήστος Ιορδανόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συντελεστές για τις εξαιρετικές ερμηνείες και την όμορφη παράσταση.

Οι συντελεστές

Τη διδασκαλία και επιμέλεια της παράστασης είχε η ίδια η συγγραφέας Τίνα Ιωαννίδου, τη μουσική και το τραγούδι υπογράφουν ο  Βασίλης Τριανταφύλλου και η Μαρία Αλεξανδροπούλου. Στον ήχο και τα φώτα ήταν ο Κοσμάς Χατζηιωαννίδης, τα κοστούμια ήταν της Νίτσας Ξανθοπούλου και της Τίνας Ιωαννίδου, ενώ τα σκηνικά τα επιμελήθηκε όλη η θεατρική ομάδα. Έπαιξαν οι: Μαρία Αλεξανδροπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου, Άννα Κυριακού, Ηλέκτρα Σαμαρά, Κλέλια Γαϊτάνη, Καλλιρρόη Καζαζιάδου, Λάζαρος Αθανασιάδης, Αθηνά Τασχουνίδου, Βίκη Κατρατζή και Αθανασία Νικολάου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο