Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο βόλεϊ ο Κώστας Χαριτωνίδης

Κώστας Κουκοδήμος: Ο Κώστας Χαριτωνίδης, με την πολυετή – διακεκριμένη πορεία στο χώρο του αθλητισμού έχει πολλά να δώσει ακόμα στη νέα γενιά αθλητών

Τον Α’ αντιπρόεδρο του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), καθηγητή Πετοσφαίρισης Κώστα Χαριτωνίδη τίμησε στο περιθώριο του αγώνα Πιερικού – Αρχέλαου Κατερίνης – Άρη Θεσσαλονίκης (ο οποίος διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Τ9), η τεχνική επιτροπή πετοσφαίρισης.
Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στο χαιρετισμό του, ο κος Χαριτωνίδης εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε για την τιμή, ενώ ανέφερε ότι αποτελεί τιμή για την πόλη της Κατερίνης να έχει δήμαρχο, τον πρώην φοιτητή του, εξαίρετο αθλητή και άνθρωπο Κώστα Κουκοδήμο.


«Στον αθλητισμό, που πηγάζει και έχει αναφορά στην κοινωνία και στην προκειμένη περίπτωση στην πετοσφαίριση, ο Κώστας Χαριτωνίδης, ένας δάσκαλος και εργάτης με πολυετή – διακεκριμένη πορεία στο χώρο του αθλητισμού έδωσε και έχει πολλά να δώσει ακόμα στη νέα γενιά αθλητών» ανέφερε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.
Τιμητική πλακέτα στον κο Χαριτωνίδη, απένειμε και ο σύνδεσμος φιλάθλων super 3 Κατερίνης, για την προσφορά του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο