Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Εκδήλωση Τιμής για τις διακρίσεις του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Αρχελάου

Κώστας Κουκοδήμος: Επενδύουμε στον αθλητισμό. Οι επιτυχίες των παιδιών μας – έμπνευση για τη νέα γενιά

Τα αγόρια και κορίτσια του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στο περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων Β. Ελλάδος, καθώς και σε άλλες σημαντικές διοργανώσεις, που έλαβαν μέρος, τίμησε σε εκδήλωση βράβευσης που διοργανώθηκε στην αίθουσα γυμναστικής του συλλόγου, η διοίκηση του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.
Παρόντες στην εκδήλωση: ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιώργος Τσιαλός, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Άλκης Τασόπουλος, ο β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αβραάμ Σαπρανίδης, μέλη της διοίκησης του συγκεκριμένου τμήματος του Αρχελάου, προπονητές και γονείς των παιδιών.


Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος: «Στον Δήμο Κατερίνης και στον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) επενδύουμε στον αθλητισμό και στη νέα γενιά. Συγχαίρω θερμά τους νέους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης, που μας έκαναν υπερήφανους, με τις πρωτιές και τις σπουδαίες διακρίσεις τους, στο περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων Β. Ελλάδος. Οι επιτυχίες αυτές, εμπνέουν τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την προσήλωση και κατάκτηση υψηλών στόχων. Συγχαρητήρια απευθύνω επίσης, στον πρόεδρο Άλκη Τασόπουλο, στη διοίκηση του Αρχελάου, σε όλους τους προπονητές και στους γονείς των παιδιών μας».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Τασόπουλος απένειμε εκ μέρους του Δ.Σ. του Αρχελάου, στον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο τιμητική πλακέτα, «για την πολύχρονη του προσφορά στον αθλητισμό και την στήριξή του στην ενόργανη γυμναστική του συλλόγου».
Τέλος, ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ ξεναγήθηκαν στους χώρους άθλησης του Τμήματος Ενόργανης και συζήτησαν το ενδεχόμενο επέκτασης προσθήκης επιπλέον χώρου για τις καθημερινές ανάγκες του συλλόγου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο