Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ομαδική έκθεση αγιογραφίας & ζωγραφικής αποστράτων αστυνομικών

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 & Ώρα 7 μ.μ.

 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεση εικαστικών τεχνών (έργα αγιογραφίας, ζωγραφικής, γλυπτικής κ.α.) των: Κωνσταντίνου Τζιτζιλή, Μπάμπη Κουτσιμάνη, Γεωργίου Ματλή και Χρήστου Δέλλα, θα γίνουν απόψε – Τετάρτη 3 Νοεμβρίου & ώρα 7.00, στην Αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης, στον 1ο όροφο. Πρόκειται, για απόστρατους αστυνομικούς της Πιερίας που όταν ήταν εν ενεργεία, παράλληλα με τα υπεύθυνα καθήκοντά τους, καλλιτεχνούσαν και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν έως και σήμερα.  

Στην ενταγμένη στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2021» έκθεση, θα παρουσιαστούν και έργα ξυλογλυπτικής, δημιουργίες του αείμνηστου, Βασίλη Κιού, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, καθώς και Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας. Στον εκλιπόντα θα αποδοθεί μεγάλη τιμή εκ μέρους των διοργανωτών αποστράτων αστυνομικών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Επίσης, τιμή θα αποδοθεί και στον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Στέλιο Αμανιό, η σύζυγος του οποίου (Ελένη Αμανιού – Σταθακοπούλου) θα παρουσιάσει ορισμένα δικά της έργα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο