Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοπικού αγωγού δικτύου ομβρίων στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου

Ένα πρόβλημα που διαχρονικά ταλαιπωρεί τους κατοίκους στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και στις παρόδους της και που έκανε αισθητή την εμφάνισή του ακόμη και μετά από λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης βρίσκει τη λύση του. Ο λόγος για την ολοκλήρωση της κατασκευής από τη ΔΕΥΑΚ τοπικού αγωγού δικτύου ομβρίων στις συγκεκριμένες οδούς, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων.

Στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών. «Η εν λόγω περιοχή αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα πλημμυρικών φαινομένων μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση. Κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών μας. Για το λόγο αυτό, σχεδιάζουμε την υλοποίηση κι άλλων αντίστοιχων έργων που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας».

Τέλος, σε επόμενη φάση θα γίνει και η ασφαλτόστρωση του τμήματος πάνω από το κατασκευαζόμενο τοπικό αγωγό δικτύου ομβρίων, καθώς και οιαδήποτε άλλη παρέμβαση απαιτηθεί.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο