Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Διήμερο ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση – αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε το διήμερο  24 & 25 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο), η εκδήλωση δωρεάν προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση. Την συγκεκριμένη δράση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, τα μέλη των ΚΑΠΗ Κατερίνης, υπό την ιατρική επίβλεψη της κυρίας Βάιας Τατόλα, ειδικής παθολόγου, ιατρού των ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας, η οποία συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη, την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση μιας αρχικά σιωπηλής νόσου.

Παρών στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιώργος Τσιαλός,  ο οποίος μετέφερε στους συμμετέχοντες τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας συνεχίζουμε και υλοποιούμε για τους δημότες προγράμματα προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης. Στόχος μας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ατομικής και οικογενειακής προστασίας σε θέματα υγείας για την τρίτη ηλικία».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο