Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Ανάσες ψυχαγωγίας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Ανάσες πολιτισμού προσέφεραν σε δημότες και επισκέπτες οι φετινές εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ), από 19 Ιουλίου έως και 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην πόλη, στην περιφέρεια της Κατερίνης, καθώς και στο παραλιακό μέτωπο.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν ύστερα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, έγιναν σε συνεργασία με τοπικούς και άλλους φορείς πολιτισμού και συγκεκριμένα με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, της Πολυτονικής Ορχήστρας, του Μουσικού Σχολείου, των Μελωδών της Παράδοσης, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης, της θεατρικής ομάδας απARTία του 14ου δημοτικού σχολείου,  του ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΟΒ», του «Σωματείου ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ και διεθνών σχέσεων», της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής, της χορωδίας Ιδρύματος Σακελλαρίδη (Χρήστος Σάλτας),του Ομίλου Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια», μουσικών και εικαστικών καλλιτεχνών κ.ά.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Μιλώντας για το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι, σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ανέφερε: «Οι εκδηλώσεις πολιτισμού που οργανώσαμε και προσφέραμε σε δημότες και επισκέπτες, αποτέλεσαν όαση δροσιάς και αναψυχής για όλους σε ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι.

Θέλω, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στον Δήμο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Γιώργο Τσιαλό και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, για το επιτυχημένο αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Και αυτό δεν είναι μόνο μια δική μου εκτίμηση, αφού γίναμε αποδέκτες των συγχαρητηρίων πολλών δημοτών μας, καθώς και επισκεπτών, τόσο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις, όσο και για τις κινηματογραφικές προβολές. Εύχομαι, οι δύσκολες μέρες να αποτελέσουν παρελθόν και να έχουμε όλοι υγεία και δύναμη, ώστε να απολαύσουμε κι άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού, κι άλλες δράσεις που ήδη προετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα», ανέφερε ο Δήμαρχος Κατερίνης.

Γ.ΤΣΙΑΛΟΣ: ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιώργος Τσιαλός, επισήμανε: «Αυτό το καλοκαίρι οργανώθηκε μια σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού που, ειδικά φέτος, τις είχαμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η προτίμησή μας, κυρίως σε τοπικά ποιοτικά πολιτιστικά σχήματα, τιμώντας έτσι «παιδιά» της πόλης μας, ήταν, θεωρώ, μια επιτυχημένη επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που συνεργάστηκαν μαζί μας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και δράσεις πολιτισμού στον Δήμο μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δημότες που συμμετείχαν, με την παρουσία τους, σ’ αυτή μας την προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιαλός.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο