Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις

Με νέους τίτλους βιβλίων εμπλουτίζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του βιβλίου και της γνώσης.

Δεκάδες βιβλία Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών προστέθηκαν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Στο πλαίσιο περαιτέρω αναβάθμισης της Βιβλιοθήκης, ο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης προχώρησε στην προμήθεια νέων βιβλίων διευρύνοντας τις επιλογές για τους λάτρεις της παιδικής λογοτεχνίας.

Οι νέες εκδόσεις, είναι ήδη διαθέσιμες για τα μέλη της βιβλιοθήκης. «Η Δημοτική Βιβλιοθήκη είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιώργος Τσιαλός σημείωσε ότι ο Οργανισμός παρακολουθεί τις εξελίξεις στο βιβλίο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, φροντίζει να εμπλουτίζει την βιβλιοθήκη με επιλεγμένες εκδόσεις. «Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των δημοτών για το βιβλίο, επιβραβεύει τις προσπάθειες μας για άνοιγμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην κοινωνία. Αυτήν τη δυναμική θέλουμε να τη διατηρήσουμε προσθέτοντας νέους τίτλους, παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές ανάγνωσης για τις μικρότερες ηλικίες», τόνισε ο κ. Τσιαλός. 

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο