Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΔΕΥΑΚ: Απάντηση σε δημοσίευμα

Διακινείται σήμερα στα ηλεκτρονικά μέσα ανώνυμη επιστολή την οποία φέρεται να υπογράφουν «επαγγελματίες της Ολυμπιακής Ακτής» που διαμαρτύρονται έντονα για τη ρύπανση που προκαλεί ο Βιολογικός Σταθμός Κατερίνης.


Δεν γνωρίζουμε τους υπογράφοντες, αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε πως ο Βιολογικός μας πλέον λειτουργεί με έξι αεριστήρες, λειτουργεί πλήρως η μονάδα επεξεργασίας της λυματολάσπης και ανταποκρίνεται χωρίς απολύτως κανένα τεχνικό πρόβλημα.


Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στους «ανώνυμους επιχειρηματίες της Ολυμπιακής Ακτής» και σε όποιον άλλον ενδιαφερόμενο να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού και να διαπιστώσουν με τα μάτια τους το επίπεδο λειτουργίας του.


Σε ο,τι αφορά δε το πρόστιμο που επιβλήθηκε, χρήσιμο θα είναι να πληροφορηθούν όλοι πως αφορά πλημμελή λειτουργία του Βιολογικού τα προηγούμενα χρόνια και ειδικότερα από το 2009 έως το 2019.
Μπορεί να είναι βολικό» για κάποιους να ισχυρίζονται ότι για όλα φταίει ο Βιολογικός, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Ας ρίξουν το βλέμμα τους και προς άλλες κατευθύνσεις. Θα εκπλαγούν.
Για τη ΔΕΥΑ Κατερίνης
Ο Πρόεδρος

Γιάννης Συμεωνίδης

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο