Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τρεις συναυλίες του Μουσικού Σχολείου σε Κ.Αγιάννη, Παραλία & Ολυμπιακή Ακτή

  • «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΗΧΟΙ» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο του Κάτω Αγιάννη, στις 9.00 το βράδυ, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιεί την πρώτη από τις τρεις συναυλίες του στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει προετοιμάσει, γι’ αυτό το καλοκαίρι, ο Οργανισμός Πολιτισμού τού Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ).

Πρόκειται για σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 21/7 (με την Πολυτονική Ορχήστρα) και ολοκληρώνονται τις 4 Σεπτεμβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν για να προσφέρουν – εν μέσω πανδημίας – ανάσες πολιτισμού. Για τον σκοπό αυτό, επιλέχθηκαν και συμμετέχουν αφιλοκερδώς σχήματα, κυρίως τοπικά, τα οποία όμως διαχρονικά παράγουν ποιοτικό πολιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, αφού μυήθηκαν στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, προσφέρουν τώρα, μέσω των συναυλιών τους, ποιοτική ψυχαγωγία σε δημότες και επισκέπτες.

Οι τρεις συναυλίες που θα δώσει το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης γι’ αυτό το καλοκαίρι τιτλοφορούνται «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΗΧΟΙ», ενώ έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Πέμπτη, 22 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.

Αμφιθέατρο Κάτω Αγιάννη (σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Κ.Αγιάννη).

Δευτέρα, 26 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.

Σκαλοπάτια Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Παραλίας (σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος).

Πέμπτη, 29 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.

Πλατεία Ολυμπιακής Ακτής (σε συνεργασία με τον σύλλογο ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Ολυμπιακής Ακτής).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδηλώσεις θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται, κάθε φορά, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο