Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση εργασίας του Εντεταλμένου Συμβούλου με κτηνιάτρους για τη διαχείριση των αδέσποτων

Συνάντηση με κτηνιάτρους της πόλης, συνεργάτες του Δήμου στην περίθαλψη των αδέσποτων, είχε στο δημαρχείο, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για τη διαχείριση αδέσποτων Ευγένιος Παπαδόπουλος.


Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε ο κ. Παπαδόπουλος μετά τον ορισμό του με στόχο τη γνωριμία με τους κτηνιάτρους και την εκπόνηση ενός πλαισίου συνεργασίας, ώστε να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου και απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση του ιατροφαρμακευτικού υλικού και των ιατρικών πράξεων.


Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους κτηνιάτρους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση που απηύθυνε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για την πόλη και τους δημότες, αλλά για την ποιοτικότερη περίθαλψη των αδέσποτων.


Στις προθέσεις του εντεταλμένου συμβούλου για τη διαχείριση των αδέσποτων στο Δήμο Κατερίνης, είναι οι συναντήσεις να συνεχιστούν σε μηνιαία τουλάχιστον βάση, ώστε όλοι να διαμορφώνουν εικόνα για την πραγματική κατάσταση, καθώς και την επίλυση επιπλέον ζητημάτων που τυχόν προκύπτουν.


Όπως δήλωσε ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος, για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του με όσους εμπλέκονται στη διαχείριση των αδέσποτων, θα ενημερώνεται αναλυτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. «Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια που θα αλλάξει επίπεδο στη διαχείριση των αδέσποτων και θα καταστήσει την πόλη μας, πρότυπο» είπε χαρακτηριστικά.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο