Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ημερίδα για τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλαγια επαγγελματίες του τουρισμού

Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης

Τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ήταν το θέμα διαδικτυακής ημερίδας που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

Η διαδικτυακή ημερίδα στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών τουρισμού, έγινε με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και με κεντρικό ομιλητή τον ιατρό καρδιολόγο Παναγιώτη Ταρενίδη. Κεντρικός στόχος της, όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης Μαρία Τερζίδου ήταν η δημιουργία ασφαλών συνθηκών για επισκέπτες και προστασίας των εργαζομένων στον τουρισμό.

Η αντιδημαρχία Τουρισμού, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επικαιροποίηση και την ορθή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας από τις επιχειρήσεις του τουρισμού στην περιοχή μας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους φορείς του τουριστικού κλάδου και αφού προηγήθηκε επικοινωνία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας. Όπως τόνισε η κ. Τερζίδου, η ανταπόκριση καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνει την ανάγκη διοργάνωσης επιπλέον ενημερωτικών διαδικτυακών συναντήσεων, ώστε να τις παρακολουθήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός επαγγελματιών τουρισμού που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου Κατερίνης.

«Ο Δήμος Κατερίνης, στηρίζει και υποστηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην προσαρμογή των επαγγελματιών τουρισμού στα νέα δεδομένα και σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις που υλοποιεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο, εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους επισκέπτες», δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Να σημειωθεί πως η αντιδημαρχία Τουρισμού έχει μεριμνήσει για τη χορήγηση βεβαιώσεων παρακολούθησης της ημερίδας στους συμμετέχοντες.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο