Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Παράταση των συμβάσεων Κοινωφελούς Εργασίας ζητά ο Δήμαρχος Κατερίνης

  • Επιστολή Κουκοδήμου προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη

Την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε άλλους φορείς, ζητά ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο κος Κουκοδήμος: «Η συμβολή των συμβασιούχων Κοινωφελούς Εργασίας υπήρξε σημαντική και αποφασιστική στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών και στην εξυπηρέτηση των πολιτών όλο το διάστημα και κυρίως στη διαχείριση  των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας».

Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος: «Είναι εύλογο και δίκαιο το αίτημα των εργαζομένων για παράταση του Κοινωφελούς Προγράμματος (που λήγει αυτή την περίοδο), τουλάχιστον έως το τέλος του 2021, καθώς, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη χώρα με την πανδημία και με την έναρξη της νέας θερινής περιόδου, οι ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και οι αυξημένες ανάγκες των δήμων καθιστούν αναγκαία την εργασία τους».

Με τον τρόπο αυτό, όπως διευκρινίζει ο κος Κουκοδήμος: «δεν θα υπάρξει «κενό» που παρατηρείται κάθε φορά, σε ό,τι αφορά την κάλυψη των δήμων έως ότου γίνει η προκήρυξη του νέου προγράμματος».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο