Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνέντευξη στη σερβική κρατική τηλεόραση PTC έδωσε η Αντιδήμαρχος Δ.Κατερίνης, Μαρία Τερζίδου.

Συνέντευξη σε δημοσιογράφους της σερβικής κρατικής τηλεόρασης (PTC) παραχώρησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ.Κατερίνης, Μαρία Τερζίδου, το βράδυ του Σαββάτου, 29/5/2021, στην Παραλία Δ.Κατερίνης. Η δημοσιογραφική αποστολή επισκέφθηκε την Πιερία επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον τουρισμό της περιοχής και για τις τουριστικές δράσεις του Δήμου Κατερίνης.
Μέσα από τις απαντήσεις της, η κ. Τερζίδου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις ομορφιές του τόπου, εκφράζοντας έτσι την προσδοκία, οι φίλοι Σέρβοι να αποφασίσουν και φέτος να περάσουν το σύνολο ή μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Κατερίνη και στην Πιερία.
Απαντώντας σε ερωτήματα για την «στόχευση δράσεων» του Δήμου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού τόνισε ότι κάθε προσπάθεια αποσκοπεί στην ενίσχυση και στην ανάδειξη των υπηρεσιών των επιχειρηματιών του τουρισμού, στο σύνολο των οποίων ανήκουν και Σέρβοι επιχειρηματίες και επενδυτές.

Μ.ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.
Το πρωί της Δευτέρας 31/5, σε δηλώσεις της η κ. Τερζίδου ανέφερε: «Οι γείτονες Σέρβοι αδιαμφισβήτητα αγαπούν την Ελλάδα. Λαμβάνοντας υπόψη τον αξιόλογο αριθμό Σέρβων πολιτών που έχουν επενδύσει στη Χώρα μας και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ένα ευδιάκριτο ενδιαφέρον τους σχετικά με τις επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημικής λαίλαπας στον τουρισμό.
Γι’ αυτό, το βράδυ του Σαββάτου (29/5), βρήκα την ευκαιρία να υπενθυμίσω στους Σέρβους Δημοσιογράφους ότι η ίδια η ζωή μάς έχει διδάξει πως δεν έχει μόνο αρνητικές πλευρές. Έχει και θετικές πλευρές οι οποίες πηγάζουν από θετικές σκέψεις και δράσεις που φέρνουν αισιοδοξία για μια καλύτερη μέρα που ξημερώνει. Οι άνθρωποί μας του τουρισμού είναι έτοιμοι, όλοι είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχθούμε και να περιφρουρήσουμε την ασφάλειά τους και τις ξέγνοιαστες διακοπές τους.
Στρέψετε, τους είπα, την κάμερα στις πλούσιες ομορφιές της Κατερίνης μας», σημείωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρία Τερζίδου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο