Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κύκλος συναντήσεων εργασίας με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου

  • Η πρώτη συνάντηση εργασίας έγινε με την πρόεδρο & εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης

Συνάντηση εργασίας με την πρόεδρο Άννα Βαβατσιούλα και εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, πλαισιωμένος από τον Αν.Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη, τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Κυριακίδη και τον Γραμματέα του Δήμου  Κώστα Λιακόπουλο.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με την κ. Βαβατσιούλα να χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημάρχου να ξεκινήσει τις συναντήσεις εργασίας με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου, κάνοντας την αρχή με το Συμβούλιο της Κατερίνης.

Ακολούθησε διάλογος, ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Κατερίνης, ενώ τονίστηκε από όλες τις πλευρές, η ανάγκη στενής συνεργασίας.

O Δήμαρχος ενημέρωσε το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης για έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες καθώς και για τον προγραμματισμό του Δήμου ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης με τον Δήμαρχο.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο