Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Πολωνοί φοιτητές Κτηνιατρικής, επισκέφτηκαν το Δημ.Κυνοκομείο Κατερίνης

ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ERASMUS +»

Διπλώματα παρακολούθησης μαθημάτων απονεμήθηκαν σε φοιτήτριες και φοιτητές Κτηνιατρικής από την Πολωνία, στο πλαίσιο δεκαπενθήμερου σεμιναρίου του προγράμματος «Erasmus +» που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη.

Τα διπλώματα απονεμήθηκαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Κώστα Τσιουκάνη, ο οποίος, μιλώντας σε φοιτητές και καθηγητές, τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην περιοχή του Βιολογικού της ΔΕΥΑ Κατερίνης, εκεί δηλαδή όπου είναι εγκατεστημένο το Δημοτικό Κυνοκομείο.

Υπό την καθοδήγησή του οι φοιτητές περιηγήθηκαν τον χώρο και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου σε όλα τα θέματα και συγκεκριμένα για τις υποδομές, την τροφή, τους εμβολιασμούς και γενικότερα για την παρακολούθηση της διαβίωσης των αδέσποτων εκεί. Οι φοιτητές, μετά το πέρας της περιήγησης, εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις με όλα όσα είδαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο δεδομένου ότι είχαν επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας σκυλιών αλλά, κατά την άποψή τους, το Κυνοκομείο Κατερίνης αποτελεί πρότυπο λειτουργίας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης ανέφερε: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στους χώρους του κυνοκομείου έναν όμιλο φοιτητών Κτηνιατρικής από την Πολωνία. Κατά την περιήγησή τους στους χώρους, με μεγάλη μας ικανοποίηση, ανέφεραν, ότι, το Δημοτικό μας Κυνοκομείο είναι πρότυπο λειτουργίας. Αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά είναι μια συνεχής και επιτυχημένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής υπό τον Δήμαρχό μας, Κώστα Κουκοδήμο».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο