Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συστηματικές εργασίες συντήρησης & εξωραϊσμού του πρασίνου

  • Διευθέτηση της άμμου και επιπεδοποίηση ακτών στο παραλιακό μέτωπο

Για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου κ.α. κοινόχρηστων χώρων, με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Μπεινά, συνεχίζεται καθημερινά και συστηματικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, το πρόγραμμα εργασιών της αντιδημαρχίας Πρασίνου.

Καθαρισμός χόρτων και εργασίες εξωραϊσμού του πρασίνου, αποψίλωση της ανεπιθύμητης βλάστησης σε κρασπεδόρειθρα – ερείσματα, φυτεύσεις λουλουδιών, κλαδέματα και περισυλλογή κλαδιών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις καθημερινές εργασίες.

Επίσης, στο παραλιακό μέτωπο, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Γραμματικόπουλο υλοποιούνται παρεμβάσεις διευθέτησης της άμμου και επιπεδοποίησης ακτών.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπεινάς: «Συνεχίζουμε τις συστηματικές εργασίες σε όλα τα μέτωπα. Με τον σχεδιασμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου αναδεικνύουμε, βελτιώνουμε, συντηρούμε το αστικό και περιαστικό πράσινο. Δίνουμε έμφαση αυτή την περίοδο αυτή την περίοδο στο παραλιακό μέτωπο. Το προσωπικό του Δήμου μας καταβάλει τεράστια προσπάθεια να είναι όλα όμορφα και περιποιημένα!»

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο