Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Ανθίζουν» πλατείες & κοινόχρηστοι χώροι

Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών, η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης.Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, οι οποίες επικεντρώθηκαν την τρέχουσα περίοδο στο κέντρο, στο παραλιακό μέτωπο κ.α.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: .«Το μήνυμα που στέλνουμε με τις καθημερινές φυτεύσεις είναι περισσότερο πράσινο και χρώμα στον Δήμο μας. Με την τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων αναδεικνύουμε τους χώρους πρασίνου συμβάλλοντας στην αισθητική βελτίωσή τους».

Όπως τονίζει, από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μπεινάς: «Στο πλαίσιο των ετήσιων φυτεύσεων με εποχικά λουλούδια για τον εξωραϊσμό των Κ.Χ. ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Η αναμόρφωση γίνεται προγραμματισμένα και σε καθημερινή βάση σε όλους τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου. Ήδη η συντονισμένη ενίσχυση του πρασίνου και το περισσότερο χρώμα είναι παντού ορατά». 

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου συνεχίζονται σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο