Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Πασχαλινές δημιουργίες και ευχές στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Μια όμορφη και ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσε σήμερα το πρωί, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Σιδ. Σταθμού. Μετά από πολύμηνη αναστολή της δια ζώσης επίσκεψης των ωφελούμενων ηλικιωμένων, το προσωπικό του ΚΗΦΗ, συγκέντρωσε τους ωφελούμενους για την εθιμοτυπική παράδοση των δώρων που ετοίμασαν εν όψει του Πάσχα.
Με συγκίνηση, οι ηλικιωμένοι αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη στιγμή που θα επιτραπεί η προσέλευσή τους στο Κέντρο. Μια μικρή έκπληξη επιφύλαξαν όμως, για μια ωφελούμενη η οποία, λόγω της κατάστασης της υγείας της, βρίσκεται κλινήρης στο νοσοκομείο. Με δάκρυα στα μάτια, μέσω βιντεοκλήσης, ευχήθηκαν να ανταμώσουν γρήγορα.
Τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ζησιμόπουλος, μεταφέροντας τις ευχές του Προέδρου, Αστέριου Μπουσνάκη και του Δημάρχου, Κώστα Κουκοδήμου. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Ζησιμόπουλος δήλωσε: «Ως διοίκηση, είναι μεγάλη μας τιμή να δρούμε με απτά αποτελέσματα, ως ανταπόδοση όλων αυτών που μας προσέφερε η γενιά σας. Η σοφία σας, είναι για όλους εμάς μάθημα ζωής και το χαμόγελο σας μας υπενθυμίζει τις αξίες της. Καλό Πάσχα σε όλους».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο