Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης: Καμιά ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν εργαζόμενους και πολίτες

Με την άποψη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος καταδίκασε απερίφραστα, απρεπή συμπεριφορά αιρετού εναντίον υπαλλήλου του Δήμου, συντάχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης, κατά την συνεδρίαση του σώματος στις 10 Μαρτίου 2021.
Ο κ. Θεοφάνης Τερζόπουλος, ενημέρωσε το Συμβούλιο για την επιστολή του προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας Χρήστου Κομπατσιάρη η οποία εστάλη μετά την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος του Δήμου από τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Τσιαμπέρα. Στην επιστολή (με ημερομηνία 3/3/2021) καταγγέλλεται η συγκεκριμένη συμπεριφορά, «ως ανάρμοστη και απρεπή».
«Είμαστε αιρετοί και ως αιρετοί έχουμε δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις μας, είναι μεγαλύτερες από τους υπόλοιπους πολίτες. Ως αιρετά πρόσωπα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι, είμαστε οι άνθρωποι που αποφασίζουν, είτε είμαστε στην διοίκηση, είτε στην αντιπολίτευση και για αυτό το λόγο η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι πάντοτε άψογη, όχι μόνο στους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά σε όλους τους πολίτες. Για τους λόγους αυτούς, η όποια απρεπή συμπεριφορά είτε απέναντι σε υπάλληλο, είτε απέναντι σε πολίτη, είναι απαράδεκτη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καταδικάζοντας κι αυτός από την πλευρά του, τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Ο κ. Τερζόπουλος, ολοκληρώνοντας την ενημέρωση επί της επιστολής του Δ.Σ. των Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας, είπε πως δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να είναι πιο προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους.
«Επί της τοποθέτησης μου, δεν έγινε καμία παρέμβαση από κάποιον δημοτικό σύμβουλο. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι εξέφρασα πλήρως τις απόψεις όχι μόνο του σώματος, αλλά κυρίως τη λογική», δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Κλείνοντας τις δηλώσεις του, επανέλαβε πως ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του, είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν συμπεριφορές που προσβάλουν εργαζόμενους και δημότες.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο