Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επιχείρηση καθαρισμού στον «Αθλητικό Πυρήνα» στην περιοχή Ευαγγελικών

Κώστας Κουκοδήμος: Στόχος μας να διαμορφώσουμε σταδιακά έναν πολυχώρο αθλητισμού  για άτομα όλων των ηλικιών

Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας δημοτικής έκτασης 45 στρεμμάτων προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για τον «Αθλητικό Πυρήνα», ένα χώρο ενταγμένο στο Σχέδιο Πόλεως, στην περιοχή των Ευαγγελικών (πίσω από το Κοιμητήριο), επί της οδού Ν.Πλαστήρα, που επί σειρά ετών γνώριζε εικόνα εγκατάλειψης, ενώ είχε μετατραπεί σε χώρο παράνομης απόθεσης και ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων και μπαζών.

«Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν τις συντονισμένες πρωτοβουλίες μας, προκειμένου να προστατεύσουμε το δημόσιο χώρο, το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στο Δήμο μας. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε σταδιακά αυτό το χώρο όπως προβλέπεται και από το σχέδιο πόλεως, σε έναν «αθλητικό πυρήνα», έναν πολυχώρο αθλητισμού  για άτομα όλων των ηλικιών» σημειώνει σε δήλωσή του,ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Στη διάρκεια της επιχείρησης που έγινε με την επίβλεψη του Αντιδήμάρχου Γιάννη Συμεωνίδη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Μπεινά, διενεργήθηκε γενικός καθαρισμός από βάτα και άλλα αναρριχώμενα με αγκάθια, ενώ συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν μεγάλες ποσότητες από μπάζα, ογκώδη αντικείμενα κ.α. απορρίμματα, αδρανή υλικά, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την εικόνα της περιοχής.

Επισημαίνεται, ότι, από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, έχουν υλοποιηθεί πολλές αντίστοιχες επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε όλο το Δήμο Κατερίνης,  οι οποίες και προγραμματίζεται να συνεχιστούν.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο