Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθημερινή φροντίδα για την ανάδειξη και βελτίωση των χώρων Πρασίνου

  • Φυτεύσεις, κλαδεύσεις, χορτοκοπτικές εργασίες κ.α. που υλοποιήθηκαν το Νοέμβριο

Στις προγραμματισμένες δράσεις, για την αειφορική διαχείριση του αστικού και περιαστικού πρασίνου και στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου για την ανάδειξη, βελτίωση και συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων στην πόλη και στις κοινότητες εντάσσονται οι καθημερινές εργασίες που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου, με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη.

Οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε φυτεύσεις, κλαδεύσεις, κοπή χόρτων κ.α. ως εξής:

Ανθοφυτεύσεις στην πλατεία Δημαρχείου, στον πεζόδρομο, στην πλατεία σιντριβανίου, στην οδό Σβορώνου, στην είσοδο του δημοτικού πάρκου, στους κυκλικούς κόμβους κ.α.

 Κλαδεύσεις έγιναν στις οδούς: Παλαιολόγου, Φαρμάκη, Καποδιστρίου, Τοσίτσα, Σβορώνου, Αγίας Παρασκευής, Νοταρά, Φιλίππου, Τσικοπούλου, Ξάνθου, Π.Π. Γερμανού. Επίσης, στις πλατείες Μακεδονίας, Ελευθερίας, στην υπογειοποίηση (Σ. Σταθμός)  κ.α.

Χορτοκοπτικές εργασίες, βοτάνισμα και κάθε απαραίτητη παρέμβαση συντήρησης Πρασίνου υλοποιήθηκαν με την συνδρομή του απαιτούμενου εξοπλισμού (καταστροφέας, τρακτέρ κ.α.), σε όλη την πόλη, σε κάθε κοινότητα, στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου Κατερίνης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, οι υπηρεσίες Πρασίνου ανταποκρίθηκαν σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο