Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κατασκευαστικές εργασίες στον Κορινό για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε αγροκτήματα και οικίες

  • Τα τεχνικά διέλευσης είχαν καταστραφεί από ακραία πλημμυρικά φαινόμενα 

Τη διέλευση των αγροτικών κ.α. οχημάτων, τη διευκόλυνση πρόσβασης των βαμβακοπαραγωγών κ.α. καλλιεργητών στα αγροκτήματά τους, καθώς και των περιοίκων που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή αναμένεται να εξασφαλίσει η κατασκευή δύο κιβωτοειδών οχετών (γεφυράκια), στο αγρόκτημα της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού.

Ήδη σήμερα οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης με την καθαίρεση των δύο τεχνικών διάβασης (γεφυράκια) καναλιών αποστράγγισης στο αγρόκτημα του Κορινού (Βορειοανατολικά και Νοτιοανατολικά αντίστοιχα), τα οποία είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τα έντονα πλημμυρικά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πέρυσι το χειμώνα την περιοχή.

«Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου προχωρήσαμε έγκαιρα και πριν την έλευση του χειμώνα στην απολύτως αναγκαία αυτή αποκατάσταση, για την ομαλή πρόσβαση αγροτών και κατοίκων στις αγροτικές ασχολίες και στις οικίες τους» τονίζει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δ.Κ. Κορινού Γιάννη Μορθανάση πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στις παρεμβάσεις.

Από την πλευρά του, ο κος Μορθανάσης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον κο Συμεωνίδη,  για την «άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των κατοίκων μας».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 35.100,00 €, με Φ.Π.Α.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο