Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συστηματικές κλαδεύσεις & συντήρηση πρασίνου στην πόλη και στις κοινότητες

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης συνεχίστηκαν και στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, βάσει των εντολών του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Ειδικότερα από τη Δευτέρα 26  έως και σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Ειδικότερα:

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου με συνδρομή τρακτέρ και μεσινέζα  σε κοινόχρηστους χώρους – πλατείες αφενός στον οικισμό της  Ν. Χράνης και αφετέρου στην Τ.Κ. Παραλίας.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου καθαρίστηκαν η συμβολή των οδών 19ης Μαΐου & Ανδρέα Μιαούλη, το πράσινο στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ολυμπιακή Ακτή (με συνδρομή τρακτέρ και μεσινέζα). Επιπλέον, στην Τ.Κ. Παραλίας (από Καλλιθέα έως Παραλία καθαρίστηκε το πεζοδρόμιο), ενώ έγινε καθαρισμός πλατειών και παρτεριών, καθαρισμός χόρτων στις οδούς Μακεδονομάχων και Περικλέους. Επίσης, καθαρισμός έγινε στην πλατεία Μακεδονίας και στη Ν. Χράνη, ενώ κλαδεύσεις στην οδό 16ης Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου προχώρησαν σε συντήρηση & καθαρισμό πρασίνου  στις οδούς Παύλου Μελά (από το ύψος της Ν. Πλαστήρα), στις οδούς Λιτοχώρου & Αγίου Δημητρίου, στην οδό Σιδ. Σταθμού περιοχή Σταθμού,  στην συμβολή των οδών Ισμήνης και Κίρκης, στην οδό Ζορμπά. Τσάπισμα έγινε στην οδό Γυμναστηρίου, στην Τ.Κ. Παραλίας, στις Δ.Κ. Καλλιθέας, Κορινού, στην Ολυμπιακή Ακτή, αντίστοιχα. Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι κλαδεύσεις στην οδό 16ης Οκτωβρίου προς την οδό Σβορώνου.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καθάρισαν την περιοχή στην οδό Αγράφων, στις οδούς Χίου, Ζορμπά, στην Αστική Σχολή, στις παρόδους των οδών Λ. Ιασωνίδη, Φλέμιγκ και Σολωμού, Μακεδονίας. Τέλος, τρακτέρ εργάστηκαν στην συμβολή των οδών Φρέζη & Μαρδαχέου, Αράχωβας & Πηνελόπης Δέλτα.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο