Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ανακαίνιση αγροτικού ιατρείου στις Καρυές

  • Παρεμβάσεις αποκατάστασης – ανακατασκευής & στην πλατεία πέριξ του ιατρείου
  • Αυτοψία από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο

Πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους του οικισμού των Καρυών, στην Τοπική Κοινότητας Μηλιάς αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής. Ο χώρος, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου και μετά από μία σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων, στο σύνολο των υποδομών  (ανακαίνιση εκ βάθρων και εργασίες επισκευής – συντήρησης σε ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις, κατασκευή WC κ.α.) που ήδη υλοποιήθηκαν, θα δοθεί προς χρήση παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες περίθαλψης στους δημότες.

Παράλληλα, έγιναν και παρεμβάσεις αποκατάστασης – ανακατασκευής στην πλατεία πέριξ του αγροτικού ιατρείου και του Ιερού Ναού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αυτοψία στο χώρο όπου διαπίστωσαν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων πραγματοποίησαν σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Αναγνώστου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μηλιάς Φώτης Τζήκας κ.α.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Κουκοδήμος: «Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η δημιουργία ίσων ευκαιριών για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Εργαζόμαστε συστηματικά και δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων. Στην προκειμένη περίπτωση, τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν εξαιρετικό έργο, το οποίο ενδυναμώνουμε με κάθε θεμιτό μέσο, προς όφελος των δημοτών».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο