Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δωρεά Βιβλίων στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Ελατοχωρίου από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού

Αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού έγινε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), η Δανειστική Βιβλιοθήκη Ελατοχωρίου.

Ειδικότερα, η Δανειστική Βιβλιοθήκη Ελατοχωρίου ενισχύθηκε, εμπλουτίζοντας την συλλογή της με δεκάδες τίτλους βιβλίων, που παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Νίκο Τσιαμπέρα και εθελοντές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού, στον υπεύθυνο λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Ελατοχωρίου.

Όπως διευκρίνισε ο κος Τσιαμπέρας πρόκειται για την  α΄ φάση της δωρεάς, καθώς έπεται και συνέχεια. Επιπλέον, μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης στα πρότυπα μιας σύγχρονης – ενημερωμένης Βιβλιοθήκης με ανοιχτή και  ελεύθερη πρόσβαση προς όλους.

Τέλος, ο πρωτεργάτης δημιουργίας της Βιβλιοθήκης, τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ. Ελατοχωρίου – προϊστάμενος του Δημοτικού Σχολείου Αντώνης Λιάββας,  ευχαρίστησε για τη δωρεά των βιβλίων, καθώς όπως ανέφερε συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου να παραμείνει μια δημιουργική πηγή γνώσης για την ευρύτερη περιοχή.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο