Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τα Δ.Πάρκινγκ Κατερίνης βελτιώνονται λειτουργικά ενώ συμμετέχουν και σε δράσεις πολιτισμού

Αξιόλογες παρεμβάσεις και σημαντικές αλλαγές έχουν σημειωθεί στη λειτουργία εγκαταστάσεων των τριών χώρων στάθμευσης Δ.Κατερίνης από τότε που ανέλαβε η νέα Διοίκηση των «Δημοτικών Πάρκων Κατερίνης» – ΔΗΠΑΚ (Κοινή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ). Επίσης, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η ΔΗΠΑΚ Α.Ε. συμβάλλει, αθόρυβα αλλά δημιουργικά, σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, με χορηγίες και ποικίλες δημιουργικές δράσεις του Δήμου Κατερίνης.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Συγκεκριμένα, ως προς την αναβάθμιση των χώρων στάθμευσης έγινε, μετά από πολλά χρόνια, αγορά και τοποθέτηση φωτιστικών ασφαλείας στα υπόγεια πάρκινγκ Δ.Κατερίνης, εγκαταστάθηκαν χημικές τουαλέτες στους χώρους πάρκινγκ (στη Ριζάρειο και στην πλατεία Μακεδονίας), ενώ έγινε προμήθεια υλικών και ακολούθησαν εργασίες κατασκευής νέων χωρισμάτων με πυράντοχες γυψοσανίδες για τη δημιουργία αποθηκευτικών χώρων αρχείου στο υπόγειο παρκινγκ P2. Παράλληλα, επιτεύχθηκε αύξηση εσόδων της επιχείρησης με ετήσια μίσθωση φωτεινών επιγραφών στον χώρο εισόδων κι εξόδων των υπόγειων πάρκινγκ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Επιπλέον, η ΔΗΠΑΚ Α.Ε. συμμετείχε στον σχεδιασμό προβολής και διαφήμισης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος Ν.Πιερίας.

Κι ακόμη, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η ΔΗΠΑΚ Α.Ε. ενίσχυσε δράσεις όπως:

Αντικατάσταση περιφράξεων στην πλατεία Μακεδονίας με ιδιαίτερα καλαίσθητα κάγκελα.

Πλύση προσόψεων δημοτικών κτιρίων (Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, μνημεία, πλατείες κλπ) με ειδικό εξοπλισμό.

Δωρεά τριών δίκυκλων στον Δήμο προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της Δημοτικής μας αστυνομίας.

Συνδιοργάνωση τριήμερης διαδραστικής ηχοφωτιστικής παράστασης για εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης κατά την περίοδο εορτών των Χριστουγέννων.

Η ΔΗΠΑΚ Α.Ε. ήταν ο μεγάλος χορηγός, κατά την περίοδο εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης,  καθώς επίσης ήταν και ο Μέγας Χορηγός στη ριζική ανανέωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.

Κ.ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, αναφερόμενος στη νέα λειτουργία των Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης Κατερίνης, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ευτυχής που κατά τον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας μας, η Διοίκηση των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης έφερε σημαντικά και θετικά αποτελέσματα τόσο ως προς τη λειτουργία των τριών χώρων πάρκινγκ όσο και ως προς τη συμβολή της ΔΗΠΑΚ Α.Ε. σε ποικίλες δημοτικές δράσεις. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που όλοι ζούμε, η ΔΗΠΑΚ Α.Ε. έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προς τους δημότες μας και συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία και τον πολιτισμό».

Ν.ΚΑΤΑΝΑΣ: ΑΘΟΡΥΒΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Α.Ε., Νίκος Κατανάς, δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για το έργο που κάναμε στη ΔΗΠΑΚ, εδώ και έναν χρόνο. Ήταν ένα έργο αθόρυβο, ένα έργο που δεν το διαφημίσαμε, ωστόσο οι δημότες μας το βλέπουν καθημερινά. Ως ΔΗΠΑΚ συμμετείχαμε και σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του Δήμου ενώ διευκολύναμε και το έργο του δήμου με χορηγίες μας. Το έργο μας όμως δεν σταματά, συνεχίζεται. Και το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ολοκλήρωση έργων και παρεμβάσεών μας προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας»

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο