Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Στις 25/9 η έναρξη του Δημ.Ωδείου Κατερίνης. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Απολυμάνθηκε το κτίριο.

Με θετική πρόσημο ξεκινά η φετινή σχολική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης όχι μόνο εξαιτίας της καλής προετοιμασίας από πλευράς Διοίκησης, καθώς και από το ενδιαφέρον που μέχρι σήμερα επέδειξαν οι υποψήφιοι προς εγγραφή.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι το ακαδημαϊκό έτος ξεκινά τυπικά στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Ωδείο, έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, είχαν εγγραφεί στα μαθητολόγια 105 σπουδαστές. Ο αριθμός αυτός απεικονίζει μία αύξηση έγκαιρων εγγραφών των σπουδαστών, της τάξης του 50%, συγκριτικά με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Η θετική ανταπόκριση που έγινε από τους σπουδαστές και τους γονείς τους στην πρόσκληση έγκαιρης εγγραφής είναι αναμφισβήτητα ευοίωνη για την οργάνωση και βέλτιστη πορεία της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Τερζίδου, αναφέρθηκε στην προετοιμασία υποδοχής των σπουδαστών για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους: «Χρέος της Διοίκησης είναι η συνεχής μέριμνα για την πιστή τήρηση των οδηγιών για την προστασία όλων, σπουδαστών και εργαζομένων, από των Κορωνοϊό.

Πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για τα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της χώρας, στο Ωδείο μας πραγματοποιήθηκε απολύμανση του κτιρίου όπου στεγαζόμαστε, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και μέλος του Δ.Σ του Δ.Ω.Κ., Ιωάννη Νταντάμη, για την έμπρακτη υποστήριξή του στην ολοκλήρωση της απολύμανσης του κτηρίου».  

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος συνεχίζονται. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης αυτής της διαδικασίας, ηλεκτρονικά, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση dimotikodeiokat@gmail.com. Η γραμματεία του Δ.Ω.Κ. λειτουργεί καθημερινά 7πμ-3μμ, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τηλ. Επικοινωνίας 23510-21155.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο