Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά

Κώστας Κουκοδήμος: Τα νέα ΚΕΠ θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με αντικείμενο, τόσο τη διαδικασία συγχώνευσης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών της  Κατερίνης, όσο και τη συμμετοχή του Δήμου μας στο πιλοτικό πρόγραμμα  «Αναβάθμιση Ψηφιακής, Οργανωτικής, Λειτουργικής και Αισθητικής Ταυτότητας των ΚΕΠ (ΚΕΠ Re-branding)».

Ειδικότερα το έργο που θα υλοποιηθεί  από το Υπουργείο  περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

– Αναβάθμιση Υποδομών

1. Ανακαίνιση Χώρων: Περιλαμβάνει προσαρμογή της εσωτερικής διαρρύθμισης στο νέο τρόπο λειτουργίας με νέες ειδικά σχεδιασμένες Μονάδες Εργασίας – Εξυπηρέτησης (“Modules”), τη διασφάλιση πρόσβασης ΑμΕΑ, τη συνολική αναβάθμιση της εμφάνισης των ΚΕΠ και την εφαρμογή ενιαίας σύγχρονης ταυτότητας.

2. Αναβάθμιση Εξοπλισμού ΤΠΕ: Περιλαμβάνει την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού ΤΠΕ για την εξυπηρέτηση, αυτοεξυπηρέτηση και πληροφόρηση των εξυπηρετούμενων πολιτών.

Τα νέα ΚΕΠ θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης: «Στόχος μας είναι παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω των νέων ΚΕΠ και να συμβάλλουμε έτσι στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Τέλος, ο Δήμος αποστέλλει στο υπουργείο τις «λευκές περιοχές» του Δήμου Κατερίνης, τις περιοχές δηλαδή κυρίως της περιφέρειας του δήμου μας, απομακρυσμένα χωριά κ.λ.π. που μετά την ψηφιοποίηση έχασαν  το  τηλεοπτικό σήμα. 

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο