Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κώστα Κουκοδήμου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία λαμπρή ακαδημαϊκή διαδρομή, καθώς και ένα πολύτιμο εφόδιο για το επαγγελματικό τους και όχι μόνο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους οικείους των παιδιών μας,  οι οποίοι και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν γύρω μας είχαν καθοριστική συμβολή στη δικαίωση αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας.

Στους συμμετέχοντες των εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να είναι βέβαιοι ότι με επιμονή, αποφασιστικότητα θα δικαιώσουν τους στόχους και τα οράματά τους.

Παράλληλα, καλωσορίζω στην πόλη μας, τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα κοντά τους.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Το μέλλον σας ανήκει!

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο