Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθημερινή φροντίδα στους χώρους Πρασίνου

Να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες εργάζονται καθημερινά με κάθε διαθέσιμο μέσο, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Ειδικότερα, την τρέχουσα εβδομάδα τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου: καθάρισαν το παρκάκι της πλατείας Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού επί της οδού 19ης Μαΐου, τον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού. Επιπλέον, εργάστηκαν  στην οδό Δημοκρίτου,  πάνω από την υπογειοποίηση, στην Αστική Σχολή και στην οδό Αγίας Λαύρας. Έγινε θρυμματισμός των οργανικών υπολειμμάτων κλάδευσης με το ειδικό μηχάνημα στο χώρο δίπλα από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κατερίνης. Παράλληλα, συνεργεία καθάρισαν στις Τ.Κ. Μοσχοποτάμου και Τριλόφου αντίστοιχα, ενώ συνεχίστηκε ο καθαρισμός στο παραλιακό μέτωπο.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου συνεργεία καθάρισαν χόρτα στις οδούς Αναπαύσεως, 25ης Μαρτίου, στην Πλατεία Κοκκινοπλιτών, στην έξοδο της πόλης, ενώ δυο συνεργεία εργάστηκαν στην Τ.Κ. Παραλίας.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου κλαδεύτηκαν τα δένδρα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ συνεργεία με τρακτέρ καθάρισαν την είσοδο-έξοδο στην οδό Φαρμάκη,  μπροστά από τον χώρο της ΜΕΚ στα Καταφυγιώτικα και στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος). Επίσης, συνεργεία εργάστηκαν στο παραλιακό μέτωπο.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου καθαρίστηκε η Πλατεία Μακεδονίας, καίρια σημεία στην οδό 19ης Μαΐου, στην Αστική Σχολή, στην Τ.Κ Σεβαστής, στη Δ.Κ. Κορινού. Ταυτόχρονα έγιναν καθαρισμός χόρτων και ποτίσματα στην Ολυμπιακή ακτή και στην Παραλία αντίστοιχα.

Τέλος, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν κατόπιν εντολής του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη συνεργεία προέβησαν σε τακτικότερες αρδεύσεις του πρασίνου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο