Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθαρισμός χόρτων & κλαδιών στον αστικό ιστό, στην Περίσταση & στο παραλιακό μέτωπο

Οι εργασίες κοπής χόρτων, κλαδέματος δέντρων, συντήρησης και καλλωπισμού των χώρων πρασίνου συνεχίζεται από την  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα:

Την  Πέμπτη 02 Ιουλίου στην παιδική χαρά της οδού Σόλωνος, έναν πνεύμονα πρασίνου για την περιοχή των Ευαγγελικών, έγινε καθαρισμός από τα κλαδιά των δέντρων, παρέμβαση, που κατέστησε τον χώρο επισκέψιμο και προσβάσιμο για τους πολίτες.

Σήμερα Παρασκευή 03 Ιουλίου συνεργεία καθάρισαν με την συνδρομή του τρακτέρ – καταστροφέα χόρτων, στην οδό Ν. Πλαστήρα, στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών – μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Μελετίου, καθώς και στο παρκάκι της περιοχής.

Επιπλέον, στην πλατεία της οδού Ηπείρου (Διεύθυνση Δασών) δίπλα από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, πάνω από την υπογειοποίηση, καθώς και στην οδό Ανδρομέδος,, στην είσοδο – έξοδο της Δ.Κ. Περίστασης προς την Παραλία έγινε καθαρισμός χόρτων και κλαδιών των δέντρων.

Τέλος, συνεργεία της Αντιδημαρχίας εργάζονται στο παραλιακό μέτωπο, και πιο συγκεκριμένα στην Ολυμπιακή Ακτή και την Παραλία, αντίστοιχα.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο