Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε απόρους & ευπαθείς ομάδες από τον ΣΚΑΙ και την αλυσίδα super markets Σκλαβενίτη

Τρόφιμα μακράς διαρκείας αξίας 2500 ευρώ, για δημότες που δέχονται βοήθεια στο σπίτι, παρέλαβε ο Δήμος Κατερίνης από τον ΣΚΑΙ και την αλυσίδα super markets Σκλαβενίτη, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε», για την προστασία και στήριξη των ευπαθών ομάδων από την υγειονομική κρίση.

Τα τρόφιμα, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, παρέλαβαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ η  διανομήτους, θα γίνει από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι ανταποκρινόμενος στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας λόγω του κορωνοιού, ο Δήμος Κατερίνης, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», συνεχίζει την έμπρακτη στήριξη όχι μόνο των ενταγμένων στο πρόγραμμα, αλλά και  όλους όσοι είναι ηλικιωμένοι, ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και οικονομικά αδύναμους.

«Θερμές ευχαριστίες σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με την καθημερινή τους προσφορά στηρίζουν έμπρακτα τη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης που απλώνει ο Δήμος μας σε όλες τις κοινωνικές του δομές» σημείωσε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο