Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επιχείρηση καθαρισμού – εξωραϊσμού σε κοινόχρηστο χώρο δίπλα από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της περιοχής Βατάν

Τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον και να βελτιωθεί η  καθημερινότητα των δημοτών συνεχίζει με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου ο  Δήμος Κατερίνης.  Προς την κατεύθυνση αυτή, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων προχώρησαν σήμερα σε μία ακόμα επιχείρηση καθαρισμού και ευπρεπισμού με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.  Ο λόγος για κοινόχρηστο χώρο που γειτνιάζει με τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βατάν, στο τέρμα της οδού Χαιρωνείας, ο οποίος επί σειρά ετών είχε μετατραπεί σε «παραγκότοπο»,  καθώς και σε χώρο παράνομης απόθεσης, ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων και μπαζών.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη και την συνδρομή του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μπεινά, έγινε γενικός καθαρισμός του χώρου, ενώ συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν μεγάλες ποσότητες από μπάζα, ογκώδη αντικείμενα, απορρίμματα, αδρανή υλικά ικανοποιώντας έτσι ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού,  ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (στην οποία υπάγεται η λειτουργία του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού) Σταύρος Χριστοφορίδης σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό εκτός από τις σύγχρονες, λειτουργικές και παιδαγωγικά άρτιες εγκαταστάσεις, για τη φιλοξενία και το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών μας,  η μέριμνα και η φροντίδα για τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας ικανοποιούν ένα διαχρονικό αίτημα, βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των παιδιών. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη, που φρόντισαν για αυτό».

Ανάλογες επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε όλο το Δήμο Κατερίνης θα συνεχιστούν και στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες να συνδράμουν για την προστασία του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο