Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης και του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Βιολογικού Καθαρισμού

Τις εγκαταστάσεις του Σταθμού Βιολογικού Καθαρισμού Κατερίνης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης Αστέριο Μπουσνάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο μηχανοστάσιο, τα αντλιοστάσια και τις υποδομές του βιολογικού, καθώς και για τα εργαστηριακά αποτελέσματα στην έξοδο της Μονάδας.

Εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων σημειώνοντας: «Για πρώτη φορά, συστηματικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πραγματοποιούνται στο Σταθμό Βιολογικού Καθαρισμού Κατερίνης και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να ελέγξει δείγματα των προϊόντων της εξόδου για να διαπιστώσει την υποδειγματική λειτουργία του σταθμού».

Επιπλέον, προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κάνει περαιτέρω μετρήσεις με σκοπό τη διαρκή εναρμόνιση των εξερχομένων προϊόντων στα προβλεπόμενα όρια που έχουν καθοριστεί από την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων προς τον τελικό αποδέκτη. Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται υποδειγματική η λειτουργία και εξαιρετικά τα αποτελέσματα ελέγχων.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο