Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο δήμαρχος Κατερίνης συνεχάρη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την διαδικασία και την προσπάθεια που κατέβαλλε το Γραφείο Υποστήριξης Αιρετών προκειμένου οι συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων.
Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στη συνέχεια ενημέρωσε το σώμα για τις ενέργειες, τα έργα και τα μέτρα που έλαβε ο δήμος Κατερίνης για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά όλους τους εργαζόμενους για την συμβολή τους.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση του αιτήματος για έκτακτη επιχορήγηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, έναντι δικαιούμενων επιχορηγήσεων για την οικονομική ενίσχυση της ΔΕΥΑ Κατερίνης. Επίσης το σώμα ενέκρινε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης λουτρικών εγκαταστάσεων δήμου Κατερίνης για το 2020 κ.α. θέματα.
Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο