Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της εικόνας & λειτουργικότητας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κορινού

Η καταγραφή και  δρομολόγηση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που υφίστανται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κορινού, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, με τον προϊστάμενο κτιριακών υποδομών του ΟΣΕ Γεώργιο Στύλο.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να δοθούν το συντομότερο δυνατό λύσεις σε καθημερινά, λειτουργικά ζητήματα, όπως π.χ. ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου στη στάση του ΟΣΕ, η αποκατάσταση και ενίσχυση του φωτισμού, η αποτελεσματική συντήρηση των τοιχίων κ.α.

Παράλληλα, έγινε λόγος για την επιτακτική ανάγκη να επισκευαστούν οι ταμπέλες, να τοποθετηθούν παγκάκια, κιόσκι και γενικότερα να υπάρξει μία αισθητική, καθώς και ουσιαστική αναβάθμιση του χώρου που εξυπηρετεί καθημερινά το επιβατικό κοινό κ.ο.κ.

«Στόχο μας είναι μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε με τον προϊστάμενο κτιριακών υποδομών του ΟΣΕ να συμβάλλουμε έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας και  της λειτουργικότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες και επισκέπτες που επιλέγουν το τραίνο για τη μετακίνησή τους από και προς τον Κορινό» τονίζει σε δήλωσή του, ο κος Γραμματικόπουλος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο