Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Μαθήματα εθελοντισμού» από Εκπαιδευτικούς & Γονείς του Μουσικού Σχολείου

  • Έβαψαν τις σχολικές αίθουσες με υλικά που διέθεσε ο Δήμος

Μαθήματα εθελοντισμού παρέδωσαν οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, καθώς με πρωτοβουλία τους προχώρησαν στο χρωματισμό των εσωτερικών χώρων και των προσόψεων των αιθουσών του σχολείου, με χρώματα κ.α. υλικά, που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη επισκέφτηκαν το Μουσικό Σχολείο, ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις που απαιτείται να γίνουν από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων. Επιπλέον,  ευχαρίστησαν θερμά και συνεχάρησαν το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Γιώργο Βαρδακώστα, τους εκπαιδευτικούς και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία τους.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Αναπόσπαστο τμήμα του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται στο σχολείο είναι οι χώροι κάθε σχολικού συγκροτήματος. Η πρωτοβουλία αυτή ομορφαίνει και όλο τον περιβάλλοντα χώρο της σχολικής μονάδας. Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες και πρέπει να συνεχιστούν. Παράλληλα και εν μέσω της πανδημίας οι τεχνικές υπηρεσίες μας, συνεχίζουν να εργάζονται απρόσκοπτα, προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα πιο ευχάριστο και φιλικότερο περιβάλλον για τους μαθητές σε όλες τις σχολικές μονάδες».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο