Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αποκατάσταση βλάβης στο αντλιοστάσιο της Τ.Κ. Περίστασης

Αντιμετωπίστηκε από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, η εκτεταμένη βλάβη, που προκλήθηκε στο αντλιοστάσιο της Τοπικής Κοινότητας Περίστασης, στην περιοχή «Παναγία», την Κυριακή του Πάσχα.

Επί τόπου βρέθηκαν συντονίζοντας τις ενέργειες αποκατάστασης του προβλήματος, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, τους οποίους ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περίστασης, Γεώργιος Α. Χελιδονόπουλος ευχαρίστησε και προσωπικά για την άμεση κινητοποίηση και την άρτια συνεργασία, απόρροια της οποίας ήταν η δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος, αφενός με την αντικατάσταση της προϋπάρχουσας αντλίας και αφετέρου με την τοποθέτηση νέας.

Επιπλέον, ο κος Χελιδονόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαρκή παρουσία υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων, μηχανικών και βυτιοφόρων φορτηγών, που ακατάπαυστα αντλούσαν λύματα επί 2 ημέρες, με στόχο να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα και μόλυνση στην πέριξ περιοχή και στα αγροτεμάχια.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο πρόεδρος της Τ.Κ.: «Κοινό στόχο και προτεραιότητα όλων μας συνιστά η προστασία των Δημοτών μας και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο