Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τήρηση των μέτρων προστασίας στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα μέτρα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς περιορισμό της διασποράς του κορονωϊού και με αυξημένες περιπολίες ελέγχου και ενημέρωσης  λειτουργεί από το πρωί η λαϊκή αγορά της Κατερίνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη με εντολή του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου βρέθηκαν και σήμερα στη λαϊκή αγορά, για να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία της, ενώ στον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων συνέδραμε η Δημοτική Αστυνομία,  σε συνεργασία με τους προέδρους των σωματείων της λαϊκής.

«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τους εντατικούς ελέγχους και παράλληλα την ενημέρωση των δημοτών για την ομαλή λειτουργία της αγοράς. Ευχαριστώ παραγωγούς και πολίτες που τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τις προβλεπόμενες οδηγίες, καθώς πάνω από όλα είναι η υγεία μας» τόνισε σε δήλωσή του, ο κος Τσιαλός, ο οποίος με την ευκαιρία ευχήθηκε στους δημότες: «Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ. Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι και με ατομική και συλλογική ευθύνη, με υπομονή, πίστη & ελπίδα είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!».

Υπενθυμίζεται, ότι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης λαμβάνουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων της λαϊκής, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών, για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο