Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε! Κατ οίκον διανομή τροφίμων σε ανήμπορους συμπολίτες μας

Πρωτοφανή τα κοινωνικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας! Η ομάδα εθελοντών απαρτίζεται ήδη από 31 συμπολίτες μας οι οποίοι από αύριο αναλαμβάνουν δράση.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας «Είμαι κι εγώ εδώ» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» με στόχο την ενίσχυση/εξυπηρέτηση ανήμπορων συμπολιτών μας την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, αργά το βράδυ.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως και άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα, με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας.

Μέσα σε μόλο λίγες ώρες έλαβαν χώρα και ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Οι Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης καλύπτουν σήμερα ακόμη ένα τεράστιο κενό το οποίο όφειλε να καλύψει η συντεταγμένη Πολιτεία. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο ρόλος των ενεργών πολιτών! Η Πολιτεία θα έπρεπε να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Εξάλλου από αυτήν διδαχτήκαμε πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Μένουμε μόνο σε αυτό και τα υπόλοιπα θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι ενάντια στο θεριό.  

Αναρτήστε το στα κοινωνικά δίκτυα και καλέστε φίλους και γνωστούς να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή!

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο