Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“KATERINI RUN 2020”: Σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης

Άτομα όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αθλητές από τα Βαλκάνια, τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, δεκάδες σύλλογοι και φορείς, εθελοντές, μουσικά σχήματα, συμμετέχουν στα αγωνίσματα της 11ης διοργάνωσης «ΚΑΤΕRINI RUN», την Κυριακή 08 Μαρτίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα διοργανώνουν ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας & υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Κατά την έναρξη της σύσκεψης, ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, για την σημαντική υποστήριξη,καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων και συλλόγων για την επιτυχημένη συνεργασία στη διεξαγωγή των αγώνων που φιλοξενεί η Κατερίνη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι τερματισμοί όλων των μελών του συλλόγου θα αφιερωθούν στη μνήμη του δρομέα και μέλους του συλλόγου Λάζαρου Σιδηρόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον σύλλογο και τη δρομική κοινότητα της Κατερίνης. Επιπλέον, όπως υπογράμμισε θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την εκκίνηση στη μνήμη του.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Νίκος Τσιαμπέρας, μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», καθώς και προς όλους τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων για την εποικοδομητική συνεργασία σε ακόμα μια σπουδαία για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή διοργάνωση: «Ο Δήμος μας είχε τον περασμένο Οκτώβριο τον γενικό συντονισμό και ευθύνη για τη διοργάνωση «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» και κατά κοινή ομολογία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φορά, Δήμος  και  Ο.Π.Π.Α.Π. έρχονται να στηρίξουν με κάθε θεμιτό μέσο, τον αγώνα – θεσμό του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν ο  αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του συλλόγου Ιωάννης Μπεϊνάς, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εκπρόσωπος της Τροχαίας, της Δημοτικής αστυνομίας και όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων, που βάσει της προκήρυξης του αγώνα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση.

Επίσης, ο έφορος αγώνων του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ» – (δημοτικός σύμβουλος) Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε τεχνικά θέματα της διαδρομής και της ασφάλειας του αγώνα, ενώ συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συμμετείχαν επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ»  Ευάγγελο Γερομιχαλός, ο Γραμματέας Γεώργιος Μίχος, ενώ όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων και συλλόγων εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι, το «KATERINI RUN», θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Μαρτίου, υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ενώ θα αποτελέσει και μία ευκαιρία για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού της Πιερίας.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο