Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δωρεά βιβλίων από το Ίδρυμα Ευγενίδου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διοίκηση του Ιδρύματος Ευγενίδου, καθώς έγινε αποδέκτης της δωρεάς (από το τμήμα βιβλιοθήκης του Ιδρύματος), 349 βιβλίων αξίας περίπου 5000 ευρώ.

Μια δωρεά, η οποία έγινε πράξη κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλαν στο Ίδρυμα οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με την ταυτόχρονη συμβολή των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, που διά του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτριου Μορφακίδη ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της βιβλιοθήκης και ανέλαβαν τη μεταφορά των 349 βιβλίων.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κος Μορφακίδης: «Ανταποκριθήκαμε αμέσως και με χαρά στο αίτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας, για τη μεταφορά των βιβλίων, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας ως Οικονομική Υπηρεσία και ως Αντιδημαρχία Οικονομικών, στην ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης. Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη ότι  τα χρήματα των δημοτών πιάνουν τόπο. Όσο μπορούμε τόσο η υπηρεσία όσο κι εγώ προσωπικά θα φροντίσουμε να συνδράμουμε στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η νέα διοίκηση της Βιβλιοθήκης. Ο εμπλουτισμός της αφορά εμάς,  τα παιδιά μας,  όλους τους πολίτες, προκειμένου η βιβλιοθήκη να αποτελεί μια διαρκή δημιουργική πηγή γνώσης. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει και ο δήμαρχός  Κώστας ο Κουκοδήμος, προσπαθούμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στις επόμενες γενιές και να αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των δημοτών για ποιοτικές υπηρεσίες».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο